FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer

Nino Cerruti med gratis frakt

Cerruti er ett italiensk motehus som har røtter tilbake i tekstilbransjen. I 1881 åpnet brødrene Stefano, Antonio og Quintino Cerruti ”Lanificio Fratelli Cerruti”, en tekstilfabrikk som spesialiserer seg på ull, i den lille byen Biella. Virksomheten ble foredlet videre av Antonio sønn, Silvio, men hans altfor tidlige død i 1950 resulterte i at virksomheten som blir drevet videre av hans sønn, Nino Cerruti, da bare 20 år gammel. Nino introduserer moderne teknikker til møllen, og resultatene ble så vellykket at produksjonen ble utvidet til ytterligere to fabrikker.

Nino sin interesse beveger seg fra tekstiler til motedesign, og hans første herrekolleksjon, med tittelen "Hitman", blir introdusert i 1957.

Merket Cerruti ble offisielt lansert i Paris i 1967, med åpningen av en butikk på Place de la Madeleine. Både kvinne- og herreklær laget ved hjelp av stoffer som produseres ved Lanificio Fratelli Cerruti. Klassiske ulldresser var en spesialitet fra Cerruti, og designer Giorgio Armani designet for Hitman og Cerruti tidlig i karrieren.

Dufter var en tidlig og viktig del av Cerruti. Selskapets første duft, Nino Cerruti for menn, som ble introdusert i 1978, er den første i en lang rekke klassiske dufter. Den første duft for kvinner, Nino Cerruti Pour Femme, ble lansert i 1987.Bestselgere i Nino Cerruti

Side 1 av 0 (0 produkter funnet)