Salgsbetingelser

Salgsbetingelser

Her kan du gjør deg kjent med salgsbetingelsene til Beautyheaven.no som gjelder når du handler i vår nettbutikk.

 

Parter

'Selger' er Beautyheaven.no, v/ Finally as, registrert i Brønnøysund-registeret (www.brreg.no) med org.nr.: 912 891 828, telefon: 55232020, e-post: kundeservice@beautyheaven.no, og blir i det følgende benevnt 'vi' eller 'oss'.

Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt 'du', 'deg', 'din' eller 'ditt'.

 

Generelt

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Salgsbetingelsene og annen informasjon på www.brautyheaven.com er bare tilgjengelig på norsk.

Du må være over 15 år for å kjøpe varer hos BeautyHeaven.no, og over 18 år for å kunne gjøre kredittkjøp.

 

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp kan disse lovene søkes opp på lovdata.no.

Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, SMS, brev, eller lignende.

 

Betaling

Hos Beautyheaven.no velger du den betalingsløsningen som passer DEG best, enten du ønsker å betale nå, betale når du henter, betale om 14 dager eller dele opp betalingen.

Betaling med bankkort
BeautyHeaven.no har avtale med DIBS om kortbetaling. Når du betaler med bankkort vil alle opplysningene i forbindelse med kjøpet sendes krypterte. Det betyr at det bare er DIBS og SWEDBANKsom vil ha tilgang til disse opplysningene. Beautyheaven.no vil altså ikke kunne se dine kortopplysninger.

Du kan betale med følgende kort i Nettbutikken:
MasterCard
Maestro
Visa
Visa Elektron
Diners Club

Kortbetalingen er gebyrfri.

Betale med paypal
Vi hos Beautyheven.no vet hvor stor del av dere som er aktive brukere av Paypal, og har derfor valgt å ta med Paypal som betalingsmåte.

Betaling med Klarna Faktura
Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Du mottar alltid varen før du betaler
- Betalingstid - alltid 14 dager
- Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
- Alltid 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven
- Last ned din fakturaen på klarna.no
- Mulighet for delbetaling

Klarna inngår egen avtale med deg om denne betalingen, og denne informasjonen deles ikke med oss i Beautyheaven.no.

Ved kjøpstidspunktet foretas en kredittsjekk som i noen tilfeller betyr at det tas ut kredittopplysning. Du vil da få en kopi av kredittopplysningene i posten. Personopplysninger blir håndtert i samsvar med gjeldende lov. Klarna behandler personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifisering, kredittkontroll og markedsføring. Personlig identitet blir brukt som et kundenummer i kundestyringsformål.

 

 

Forsendelse og retur

 

Hos Beautyheaven.no koster frakten alltid 39 kroner, uansett hva du handler!

Vi sender små pakker med brevpost og større pakker med servicepakke.

Når pakken ankommer postkontor får du hentemelding på e-post. Du vil også få hentemelding på SMS dersom du har oppgitt mobilnummer. Husk at Posten har 14 dagers hentefrist på pakker.

Men i tilfelle du ikke henter pakken din ser vi oss imidlertid nødt til å belaste deg den reelle fraktkostnaden for returfrakt og for eventuell ny forsendelse. Frakten beregnes ut fra hvilken prissone pakken skal sendes til, og hvilken vekt og volum din pakke vil ha.

Dersom vi ikke kan levere varen innen avtalt tid, vil du som kunde bli informert om årsaken til forsinkelsen og få oppgitt en ny leveringstid. Dersom dette skjer har du som kunde rett til å heve kjøpet uten kostnad. Det kan også være at leveringstiden blir forlenget i perioder med helligdager og ferier. Det vil gå klart fram på forsiden om dette skulle være tilfelle. Den enkelte vares leveringstid vises i vareoversikten.

Ved skade på mottatt vare eller emballasje, ikke send varen tilbake til oss før dette er avtalt. Ta kontakt med oss på kundeservice@beautyheaven.no, og vi sender deg ett skademeldingskjema og så må du levere inn pakken på postkontoret sammen med skjema. Dette er for at vi skal kunne sende et erstatningskrav til Posten.

RETUR/REFUSJON

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette skriftlig (angrefrist).

Angrerettskjema sendes på e-post sammen med ordrebekreftelsen. Om du fikk mottar denne, kan du eventuelt sjekke spam-filteret på din e-post, eller rett og slett ta kontakt med oss for ett nytt.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den. Dette gjelder både selve varen og eventuell original emballasje, manual og lignende som medfølger. Om dette ikke er komplett bortfaller returretten.

Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for oss.

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid, sammen med utfylt angrerettskjema. Om du ønsker nytt angrerettskjema, kan du ta kontakt med oss for ett nytt. Eventuell returforsendelse må betales av deg.

Du kan også velge å levere tilbake ordren i vår butikk. Ordrer bestilt i vår nettbutikk, levert inn i butikk, vil bli godskrevet konto som beskrevet over.

Vi følger de til enhver tid gjeldende bestemmelser for garanti. Garantien omfatter ikke normal slitasje, ytre skader eller feilaktig bruk. Ta kontakt med oss på kundeservice@beautyheaven.no før du eventuelt sender inn varen. Ved eventuell tilbakesendelse av vare skal der legges ved full forklaring hvorfor vare er sendt tilbake, navn, adresse, telefonnummer, epostadresse og eventuelt kontonummer som skal godskrives.

 

 

Personopplysninger

Vi behandler i utgangspunktet bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud etc., gjøres dette bare når du har samtykket til det. Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til og av hvem. Klarna forbeholder seg retten til å be om personnummer, for å kunne kontrollere kredittverdighet ved kredittkjøp. Dette vil ikke bli delt med BeautyHeaven.no. Vi forbeholder oss retten til å be om fødselsdato for å kontrollere om våre kunder er under 18 år.

Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre når du har samtykket i utleveringen, eller når det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfelle.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss på kundeservice@beautyheaven.no.

 

Nyhetsbrev

Når du registrerer deg hos Beautyheaven.no har du muligheten til å motta nyhetsbrev. Dette er e-post fra Beautyheaven.no med informasjon, nye produkter, spennende tilbud osv. Dette er gratis å motta, og du kan når som helst gi beskjed at du ikke ønsker å motta flere e-poster fra oss. Dette gjør du ved å klikke på lenken nederst i nyhetsbrevet, eller sende oss en e-post på kundeservice@beautyheaven.no

 

Salgsforbehold

BeautyHeaven.no tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider.